Programma.

6 juli 09:30 uur t/m 7 juli 20:00 uur

Wat ga je precies doen tijdens Start Quest?
 

Asset 8Logo2.png

Je leert in twee

fantastische dagen:


> Je idee om te zetten naar een concreter concept op papier
> Alles over ondernemen: waar moet je nu wel en niet mee bezig zijn?
> Hoe je jezelf op de kaart zet

> Hoe je gemotiveerd kunt blijven
> Hoe je doelstellingen concreet kunt krijgen
> Wat succesvol ondernemen inhoudt
> Hoe je hard werken en ontspannen het beste kunt combineren

 

 

Dag 1

Ontwikkeling.


09:30 tot 10:00 - Ontvangst
Introductie van Start Quest. We stellen ons voor en zijn benieuwd naar wie jullie zijn.

Spreker: Riwka Mevissen


10:00 tot 11:00 - Kennismaking: Droom gestalte geven
Tijdens de kennismaking gaan we een paar simpele oefeningen doen zodat je de groep leert kennen. Ook bespreken we wat jij uit dit weekend wil gaan halen.


11:00 tot 12:30 - Training: Mindset
Een idee blijft vaak bij een droom omdat je misschien wel twijfelt, bang bent of er geen tijd voor denkt te hebben. Tijdens deze training geeft Mira Lebbink je een boost aan motivatie om door te knallen de aankomende tijd. Je mindset is bepalend voor succes.

Training: Mira Lebbink


12:30 tot 14:00 - Lunch en coaching
We gaan samen lunchen en even ontspannen. Naast de lunch is er een coach waarmee je een 1-op-1 gesprek hebt over je onderneming en wat je nodig hebt om deze te realiseren. Wat houdt je tegen? Wat motiveert je? Hoe kom je waar je zou willen komen? De coach helpt je te ontdekken wat je nodig hebt.

Coaching: Bas Naber


14:00 tot 18.00 - Workshop: Conceptontwikkeling
Je gaat tijdens deze workshop aan de slag met je idee om er een concreet concept van te maken en wellicht zelfs een tastbaar prototype. Design thinking en verschillende methodes van conceptontwikkeling komen aan bod. Robbert Meulenveld heeft meer dan 25 jaar ervaring en weet precies wat er nodig is om je een stap verder te helpen.

Workshop: Robbert Meulenveld


18:00 tot 20:00 - BBQ en borrel

Na een intense dag gaan we met z'n allen een lekker barbecueën en lekker borrelen. We eten samen, drinken een paar drankjes en kletsen bij. Je kunt na het eten als je dat zou willen natuurlijk nog werken aan je idee of beter kennismaken met de rest van de groep.

 

Dag 2

Doorgroeien.

 

09:30 tot 10:30 - Leersessie: Bedrijf opstarten of freelancen (KvK)

Al je vragen over de Kamer van Koophandel worden beantwoord. Je weet aan het einde van deze leersessie welke stappen je moet zetten om je eigen onderneming op te starten of als freelancer aan de slag te gaan.

Spreker: Robbert Meulenveld


10:30 tot 12:30 - Workshop: Zet jezelf op de kaart

Jezelf op de kaart zetten en je onderneming zichtbaar maken. Dat zijn de twee belangrijkste onderwerpen tijdens deze workshop. Stap uit je comfortzone en durf je idee te vertellen aan de groep.

Workshop: Nathalie van Loon

 

12:30 tot 14:00 - Lunch en coaching

Samen lekker lunchen en bijtanken! Vandaag is er wederom 1-op-1 coaching. De coaching wordt doorgetrokken over de gehele dag.

Coaching: Bas Naber

14:00 tot 15:00 - Ontspannen: Yoga en gezondheid

We leven in een wereld waarin je constant wordt geprikkeld en vergeet om stil te staan bij je gezondheid, je lichaam en het nu. Pamela Ramnares is al 6 jaar wellness coach en kan je alles vertellen over hoe je levenswijze samenhangt met je gezondheid.


Workshop: Pamela Ramnares


15:00 tot 17:00 - Workshop: Doelstellingen en vervolgstappen

Start Quest helpt je bij de start van je onderneming. Het formuleren van realistische doelstellingen en vervolgstappen mag dan ook niet ontbreken. Je wordt geholpen bij het managen van je tijd en dromen zodat je na Start Quest gemotiveerd door kunt knallen!

Training: Mira Lebbink

 

17:00 tot 18:00 - Inspiratiesessie met Marnix Broer

Als student begon Marnix samen met drie andere vrienden Studeersnel.nl en uiteindelijk ook de internationale versie StuDocu. Wereldwijd hebben deze platforms meer dan 2.5 miljoen gebruikers en groeien ze nog steeds. Marnix gaat zijn verhaal met je delen!

Spreker: Marnix Broer


18:00 tot 19:30 - Avondeten en afsluiting

De afgelopen 48-uur heb je nieuwe mensen (netwerk) leren kennen waarmee je contact kunt houden en ervaringen mee kan uitwisselen in de toekomst. Het is fijn om mensen om je heen te hebben die, net als jij, bezig zijn met het realiseren van hun dromen. We sluiten de avond gezamenlijk af!

Reserveer je plek.

Reserveer je plekje bij Start Quest en koop je tickets voordat ze zijn uitverkocht.
Aanmelden voor: 23 juni 2019
Maximaal aantal deelnemers: 15 personen

Vol = Vol

Asset 25Logo1.png

Je gegevens zijn 100% veilig, we respecteren je privacy.

€149,- Incl BTW

Samenvatting

Het weekend van Start Quest helpt je bij het maken van een start aan je onderneming. Duik tijdens deze twee dagen diep in je idee samen met inspirerende en motiverende trainers, coaches en sprekers.
Je wordt geholpen aan de hand van workshops, praktische tips, ontspanning, goed eten en gezelligheid. Aan het einde van dit weekend ga je naar huis met een uitgewerkt idee, nieuwe inzichten en ben je klaar om succesvol door te knallen.

Kun je het niet betalen? Dan kunnen we kijken wat er mogelijk is zodat je alsnog kunt komen. Neem contact met ons op.

6 en 7 juli 09:30 - 20:00

The Treehouse Tribe

Start succesvol je onderneming