Over.
Start Quest is opgericht door Riwka Mevissen (26 jaar). Ze is student, werkzaam bij een non-profit organisatie en daarnaast vult ze haar overige uren met het opzetten van Start Quest.

De afgelopen jaren liep ze rond met het idee om Start Quest op te zetten. Het was haar droom om een plek te creëren waar mensen samen iets moois opbouwen en elkaar motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen zodat ze een start durven te maken aan hun droom onderneming.

Start Quest is ontstaan tijdens het studeren en is verder uitgewerkt tijdens het reizen. Ze kwam veel mensen tegen met mooie ideeën maar daar bleef het vaak bij. Zelf liep ze ook tegen het denken maar niet doen gedeelte aan. Toen ze terug in Nederland was heeft ze uiteindelijk besloten om haar droom te realiseren en er werk van te maken.
Het evenement is gevuld met inspirerende trainers, coaches en sprekers. Daar is ze trots op. 'De invulling is precies wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met je idee en de mensen die je daarbij gaan helpen zijn echt onwijs getalenteerd.'
RiwkaMevissen-StartQuest.png

Sokken. Ja. Moet kunnen.

Trainers, Coaches & Sprekers

 
Robbert.jpg

Een eigen onderneming is spannend. Zeker als je vanaf niets gaat starten. Hoe maak je je idee tot een concreet concept? Waar begin je? Bij Start Quest geef ik training om stap voor stap jezelf en vooral je idee in kaart te brengen. En daarmee je product op de kaart te zetten. Met positieve input, tips & tricks, valkuilen en uitdagingen.
 

Een ‘wandelend creatieve marketing agency’ - merkmaker, (online) marketeer, ondernemer.

ROBBERT MEULENVELD

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Websiteicon
56464378_1006930962850697_39318470740515

Motiveert en inspireert mensen om aan de slag te gaan met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer informatie volgt snel.

Learning & Development enthusiast.

MIRA LEBBINK

 • LinkedIn Social Icon
Pamela_edited.jpg

Er komt veel kijken bij het starten van een eigen business. Daarbij wordt het in balans blijven door middel van een gezonde levensstijl vaak vergeten. Ik wil starters graag de basis van een goede work/life balance meegeven, want voor een goede inzet is energie nodig, en beide zijn cruciaal om succesvol te zijn.

Ayurvedisch practitioner, hatha vinyasa yoga docente en Reiki Ryoho master.

PAMELA RAMNARES

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Websiteicon
Marnix.jpg

Marnix gaat zijn kennis en ervaringen met ons delen. Hij is de oprichter van een succesvolle internationale startup.

 

Meer informatie volgt snel.

Ondernemer: oprichter van Studeersnel.nl en StuDocu.com.

MARNIX BROER

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Websiteicon
Nathalie_edited.jpg

Met de Campagnewinkel organiseerde ik al veel nationale projecten en campagnes zoals de landelijke Warmetruiendag. Met Stichting WNKL zet ik mij in voor (startende) ondernemers in Amsterdam-Noord. Éen belangrijke tip kan ik je alvast geven: doe vooral wat je leuk vindt en goed kunt! En, klinkt dit je al goed in de oren hou je dan vast: besteed vooral uit wat je niet leuk vindt! Serieus. Na jarenlang Open Coffees te hebben georganiseerd en allerlei andere netwerkevents, kén ik de tips en tops. Ik roep het dus van alle daken: zet je netwerk voor je aan de slag! En: kom naar de training natuurlijk, ik neem jou graag mee in mijn werkwijze: samen aan de slag!

Sociaal ondernemer, projectleider en campaigner. Netwerken is haar ‘middle name’

NATHALIE VAN LOON

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Websiteicon
Bas lacht(1)_edited.jpg

Aangezien iedereen anders is, coach ik niet met een vooropgezet stappenplan. Ik heb een achtergrond in systemisch werk en werk soms ook met ‘krachtgericht coachen’. Het belangrijkste van mijn werk is goed naar jou kijken en luisteren, om dan aan te bieden wat je nodig hebt. Vaak wil er iets gehoord en gezien worden wat nog verborgen is, wordt tegengehouden – door dat te erkennen, ontstaat er afstand en inzicht, en tegelijk energie voor verandering. Waardoor iets nieuws beginnen opeens feestelijk kan zijn! Mijn ervaring is dat ook een eenmalige coachsessie van een uur zinvol kan zijn: zelfs als er in jou alleen iets ‘wakker’ wordt gemaakt, of een ander handelingsperspectief is aangeduid, kun je weer vooruit.

Coach en trainer.

BAS NABER

 • LinkedIn Social Icon
Meer informatie of samenwerken?

Neem per e-mail of via de Social Media contact met mij op.