De Treehouse Tribe.


Treehouse Tribe
is een bloeiende coworking community in Amsterdam. Een tweede thuis voor sociaal ondernemers, dromers en enthousiastelingen—die via hun werk de wereld een stukje mooier willen maken. Voor velen is het een veilige plek om volledig jezelf te kunnen zijn. Je kwetsbaar op te kunnen stellen. En in contact te komen met gelijkgestemden in een heerlijke, huiselijke setting.

Op de begane grond vind je een ruime ontvangst met open keuken, en aansluitend een ruimte met een grote ballenbak van 4x4 meter (jawel!). De eerste verdieping voelt als een grote, lichte woonkamer, met relaxte banken, tafels en een prachtig uitzicht over water. Helemaal bovenaan vind je de zen room, een hoge ruimte met veel licht en groen én een zonnig dakterras.

 

Lid worden.

Je kunt lid worden van de Treehouse Tribe community voor €100,- per maand, waarmee je onder andere toegang krijgt tot het prachtige pand in Amsterdam Noord, op loopafstand van Centraal Station. Maar belangrijker nog; je wordt onderdeel van een prachtige community met gelijkgestemde ondernemers, freelancers en creatieven.

TT-logo-horizontal.png